Er festen virkelig over?

(10.jan.200811:21)
stein ove

Bergensavisen har i dag et større oppslag om at de politiske ungdomspartiene kan notere økning i medlemstallene når de nå går igjennom listene for 2007. Avisen velger seg overskriften 'FESTEN ER OVER' for å dekke saken, som henspiller på en uttalelse fra FpUs Petter Kvinge Tvedt om at hans organisasjon har blitt profesjonalisert politisk de siste årene. Det er til å håpe at Tvedts uttalelser er riktige, selv om brorparten av FpUs politiske initiativer fremdeles tyder på det motsatte. Men hans parti har nå kommet i posisjon i mange av kommunene i og rundt Bergen etter valget forrige høst, og til slutt vil det trolig vise seg at BAs overskrift kan stå som heading på nettopp den utviklingen i Bergen, i Fjell, på Stord, i Lindås, på Askøy og andre steder.

AUFs leder Kjetil Vevle velger å se på den utviklingen på en ironisk, positiv måte, og påpeker at det blir enklere for venstresiden å mobilisere nye medlemmer når høyresidens løsninger får råde. Han har selvsagt rett. FrP og Høyre sitter med makten  alle de overnevnte kommunene, og det kommer til å få konsekvenser for ungdom i disse kommunene. Det blir ikke mindre bruk for AUF i tiden som kommer, den saken er klar. Kutt i ungdomstilbud og kulturtilbud venter i kulissene.

Med det største medlemstallet siden 2001, er AUF igjen bedre rustet til å kjempe ungdommens sak i kommunene i Hordaland. Borgerlig flertall i kommunestyrene borger for en lusen fest for de unge blant innbyggerne de neste fire årene. AUF er klare til å redde festen.

Vil du være med på å redde festen? Meld deg inn i AUF her!

Med sosialdemokratisk hilsen,
Stein Ove Lien, fylkessekretær AUF i Hordaland

Kommentarer:
Postet av: Fredrik Mellem

Si meg - er det ikke snart på tide at denne bloggen lenker tilbake?

11.jan.2008 | 02:31
URL: http://sosialdemokrat.blogspot.com

Skriv kommentar :

Navn:
Husk meg?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for denne posten:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5647717
Mitt profilbilde

Partikollektivet

Dette er Arbeiderpartiet i Bergens blogg.

Mer...


Blogglisten

Twingly BlogRank

Bloggurat

mars 2009
ma ti on to fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Powered by BlogSoft

hits